keskiviikkona, syyskuuta 18

Minkä naama heittää sen meikki peittää...

Heissan vaan pitkästä aikaa! 
Mä olen alkanut pettää kirjoittamista kynsien ja meikkien kanssa, Hups, haha. 

Kaikki alkoi siitä kun ostin ihan Gina Tricolta ihan yksinkertaiset kynsitimantit ja päällyslakan. Väsäsin ensin itselleni ja siskolle parit simppelit systeemit ja päädyin ostamaan vähän lisää timantteja, Hups taas... 
Nyt olen alkanut miettimään jo tavaroiden tilausta netistä (kynsiuuneja, tarroja jne) ja ihan oikean harjoittelun aloittamista. Kynsistä ei valitettavasti ole yhtään kuvia kun en mä niitä niin hienoina pitänyt että oisin alkanut kuvailemaan, you Know.

Sitten sisko alkoi ehdottelemaan että jos voisin meikata sen joskus, noh minä tyttö sitten painelin sokokselle hakemaan meikkksiveltimiä, hahaa! 

Tuommoiset tarttui mukaan ja vielä ihan järki hintaan, olen niihin vähän ihastunut, tsihi! 

Taiteilin yhden meikin Jatalle, mikä ei mielestäni edes onnistunut niin hyvin, mutta Jatta tykkäsi siitä joten ei se varmaan ihan kamalakaan ollut, heh. 

Eilen sitten käytiin tarjoustalossa rakkaan kanssa, kun sieltä alimmalta, lähes tyhjältä hyllyltä pilkahti esiin tämä;

Voi kuinka kauniisti se sieltä kimalteli ja pakotti minut ottamaan itsensä käteen. Noh, se oli rakkautta ensisilmäyksellä!! Kaikenlisäksi tyylilleen uskollisena em. kauppa oli asettanut hinnaksi 4€!!! 

Tänään sitten vapaapäivää vietellessä päätin kokeilla jotain mitä olen aina halunnut kokeilla... Sateenkaari silmämeikkiä!! Myönnettäköön, että halvan hinnan takia pelkäsin vähän sen puolesta kuinka huono pikmentti noissa väreissä on siinävaiheessa kun ne silmään asti saa, mutta ihan turhaan! Kaikki värit on tarkalleen niin kirkkaita ja ihan samanvärisiä iholla kun paletissakin! Meinasin jo, että joudun varmaan käymään pari noita itselleni varastoon, koska yhtä väriä on aina tosi pieni osa.

Enivei. Paletista valitettavasti puuttuu kokonaan keltainen väri, joten tohon sateenkaari meikkiin jouduin vähän säätämään. Jokatapauksessa ensimmäiseksi kerraksi onnistuin mielestäni ihan kivasti, but you be the judge of that. Here I am:





Vaihdettiin eilen muuten järjestystä kotonakin, joten voisin yrittää siitäkin jossain välin päivitellä. Tauluja tms ei olla saatu hankittua vieläkään joten siksi en ole vielä varsinaista "kotipäivitystä" tehnyt ollenkaan.. Kai sitä jossain vaiheessa, hah!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti